Θεσσαλονίκη, Γρ. Λαμπράκη 208 (+30) 2310 935 888 | (+30) 694 72 65 005

Ανακαινίσεις Κτηρίων

Ο ορθός σχεδιασμός και η κατασκευή ενός κτηρίου, ώστε το αποτέλεσμα να συνδυάζει λειτουργικότητα & αισθητική, είναι το κλειδί για την βελτίωση της απόδοσής του. Η εταιρεία μας βασισμένη στην μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των Αρχιτεκτονικών Μελετών & Κατασκευών αναλαμβάνει την ανακαίνιση κτηρίων σε όλους τους τομείς.

Η έμπειρη ομάδα του anakainizoume.gr αποτελούμενη από, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εσωτερικής διακόσμησης, εργοδηγούς, πολιτικούς μηχανικούς, ηλεκτρομηχανολόγους αλλά και ειδικούς του τομέα κατασκευών κτηρίων, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, επίβλεψης, κατασκευής ή ανακαίνισης κάθε είδους κτηρίου, εντός των προσυμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων και σύμφωνα με τις απαραίτητες σχετικές τεχνικές προδιαγραφές.

Χρειάζεστε ανακαίνιση κτηρίου; Θα ακούσουμε τις ιδέες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί μία λύση για τον κτήριο σας. Σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό της ανακαίνισης του κτηρίου σας πέρα της αισθητικής και της πρακτικής είναι η βελτίωση της απόδοσής του. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται χρόνια στις κατασκευές και τις ανακαινίσεις κτηρίων. Η εμπειρία που διαθέτουμε αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα κάθε εργασίας μας.

Back to top