Θεσσαλονίκη, Γρ. Λαμπράκη 208 (+30) 2310 935 888 | (+30) 694 72 65 005

Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων

Ανακαίνιση καταστημάτων με υψηλή ποιότητα και αισθητική τόσο στη σύλληψη και στο σχεδιασμό, όσο και στην κατασκευή. Κάθε ανακαίνιση ολοκληρώνεται τάχιστα με παρουσία του Υπεύθυνου έργου για πλήρη προσμέτρηση και προ-κοστολόγηση κάθε εργασίας /έργου και αυστηρή τήρηση του προϋπολογισμού.


Η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου είναι μια διαδικασία που συχνά φέρνει δυσάρεστες σκέψεις, για το άγχος αλλά και τις ακριβές συνέπειες της όταν γίνεται ερασιτεχνικά. Έχοντας στο δυναμικό μας μια μόνιμη ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες (πολιτικό μηχανικό, αρχιτέκτονα, μηχανολόγο, σχεδιάστρια, διακοσμητές) έμπειρους τεχνίτες καθώς και ειδικούς συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγοι – υδραυλικοί – πλακατζήδες – βαφείς, κλπ.) αναλαμβάνουμε να ανακαινίσουμε τον επαγγελματικό σας χώρο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης αλλά και την προσωπική σας «πινελιά». Παρέχοντας αναλυτικό πρόγραμμα εργασιών και ακριβές κοστολόγιο, παραδίδουμε τον επαγγελματικό σας χώρο μέσα σε κοινά συμφωνημένο χρόνο, με το κλειδί στο χέρι. Ακολουθώντας το πρόγραμμα Μελέτη – Σχεδίαση – Επίβλεψη – Κατασκευή πραγματοποιούμε άρτια λειτουργικούς και άψογα αισθητικούς επαγγελματικούς χώρους.
Χρειάζεστε ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου; Θα ακούσουμε τις ιδέες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί μία λύση για τον χώρο σας. Σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό της ανακαίνισης επαγγελματικού χώρου έχει το concept που θέλουμε να υλοποιήσουμε με το πελατολόγιο που θέλουμε να προσεγγίσουμε. Φυσικά πάντα βασικός ρόλος είναι το κόστος των εργασιών. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται χρόνια στις κατασκευές και τις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων. Η εμπειρία που διαθέτουμε αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα κάθε εργασίας μας.

Back to top