Θεσσαλονίκη, Γρ. Λαμπράκη 208 (+30) 2310 935 888 | (+30) 694 72 65 005

Υπηρεσίες

Ειδικές Κατασκευές

Η εταιρεία μας κατασκευάζει ράφια γυψοσανίδας, κρυφό φωτισμό, ψευδοροφές και κάθε είδους ειδικής κατασκευής. Η εταιρία μας, είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε υπηρεσία της ζητηθεί, στον κλάδο της ξηράς δόμησης.

Πέτρινα Σπίτια

Η εταιρεία μας με γνώσεις και πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πλινθοδομής είναι σε θέση να κατασκευάσει πέτρινες κατοικίες-κτίσματα.

Ανακαινίσεις Κτηρίων

Ο ορθός σχεδιασμός και η κατασκευή ενός κτηρίου, ώστε το αποτέλεσμα να συνδυάζει λειτουργικότητα & αισθητική, είναι το κλειδί για την βελτίωση της απόδοσής του. Η εταιρεία μας βασισμένη στην μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των Αρχιτεκτονικών Μελετών & Κατασκευών αναλαμβάνει την ανακαίνιση κτηρίων σε όλους τους τομείς.

Ανακαινίσεις Ξενοδοχείων

Η εταιρεία μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την ανακαίνιση ξενοδοχείου σας. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε με απόλυτη υπευθυνότητα και ορθότητα τις μελέτες που απαιτούνται για το ξενοδοχείο σας βάσει των δεδομένων σας και την υλοποίηση των εργασιών.

Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων

Ανακαίνιση καταστημάτων με υψηλή ποιότητα και αισθητική τόσο στη σύλληψη και στο σχεδιασμό, όσο και στην κατασκευή. Κάθε ανακαίνιση ολοκληρώνεται τάχιστα με παρουσία του Υπεύθυνου έργου για πλήρη προσμέτρηση και προ-κοστολόγηση κάθε εργασίας /έργου και αυστηρή τήρηση του προϋπολογισμού.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι μια εργασία που ανανεώνει τον χώρο του σπιτιού σας και δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας. Παρόλα αυτά είναι μια εργασία που πρέπει, όπως κάθε είδους ανακαίνιση, να γίνει από έμπειρους τεχνικούς ύστερα από σωστή μελέτη και σχεδιασμό, ώστε να διασφαλιστεί ένα ποιοτικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Ανακαινίσης Κουζίνας

Ένας από τους σημαντικότερους χώρους σε μια κατοικία διότι χρησιμοποιείται καθημερινά από τους ιδιοκτήτες. Κατά την ανακαίνιση της κουζίνας απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό, στη διαρρύθμιση και στην λειτουργικότητά της.

Ανακαινίσεις κατοικιών

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι σημαντική υπόθεση. Η αγορά δεν έχει κινηθεί τυχαία προς την ανακαίνιση οικίας.

Υπηρεσίες Ανακαίνισης

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει για εσάς την ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου, είτε πρόκειται για την κατοικία σας είτε για επαγγελματικό χώρο.

Back to top